Без значение дали предпочитате да се настаните удобно с хубава книга или място, където да се видите с приятелите си, има много идеи, с помощта на които да създадете свой собствен привлекателен оазис у дома.


Радвайте се на гледката


Ако сте от късметлиите, които живеят в дом с гледка, не се колебайте да формирате пространство, от което да се любувате на панорамата. Разбира се, не забравяйте и така необходимата сянка. Създайте я, като използвате градинска шатра или перголи.


Използвайте озеленяване с ниска поддръжка


Идеите за озеленяване включват внимателно планиране и подбор на растения. Доброто аранжиране на градината ще Ви транспортира до любимо място за ваканция. Кой не мечтае за двор, който го подсеща за онова пътуване до Мауи или Таити?


Добавете удобни градински мебели


Местата за сядане са от съществено значение в задния двор и Ви дават възможност да разпускате, независимо дали е под шатри или край басейна. Прибавете възглавници, цветя и фенери и направете пространството още по-удобно и приятно.


Създайте уют


Уединението е задължително за една релаксираща стая на открито. Разделянето и обособяването на райони чрез поставяне на паравани или огради с подходяща височина ще превърнат задния Ви двор в собствено лично убежище. Беседката или шатрата също допринасят за това чувство за усамотение и предоставят нужната сянка.


Сложете огнище в задния двор


Огнище или камина незабавно добавят топлина, най-вече през по-хладните месеци или вечер. Какво по-хубаво от това да разговаряте с приятели или семейство до огън или да сте в обятията на любимия човек, наблюдавайки пламъците?


Малко цвят никога не е излишен


Независимо дали ще се спрете на любим цвят или леки нюанси за Вашия декор, ефектът е пространство, което внася едновременно индивидуалност и дизайн във Вашия двор.


Осигурете си сянка


Времето, прекарано в градината, често е време на слънце и трябва да сте подготвени. Сянката е от решаващо значение за релаксиращо пространство, особено в най-горещите дни на лятото. Изберете подходящо място за хубава градинска шатра, за да имате сянка през целия ден, като същевременно придадете на задния си двор допълнителен комфорт.


Превърнете Вашата градина в убежище, където да се отпуснете и да се наслаждавате на нещата, които обичате!