Меню
Количка

Нож Ruike D191-B

Специални цени на Градински бараки и навеси
Специални цени на Градински бараки и навеси
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
-10 % Не е наличен
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
Нож Ruike D191-B
  • Артикулен номер: d-03-01-437
  • Наличност: На склад
  • Доставка: до 3 работни дни
Безплатна доставка за поръчки над 70 лева
58.50 лв.
65.00 лв.
Без данък: 58.50 лв.
Кредитен модул JET Credit
Специални предложения само за клиенти, които вече имат кредитна карта, издадена от БНП Париба Лични Финанси.

Моделът D191 е създаден да надмине очакванията на потребителите за бюджетен нож с острие от стомана 8Cr13MoV. Както всички останали остриета на RUIKE, острието е преминало криогенна обработка за да се извлече максимума от стоманата. Дръжката е с два вида материали. Предния чирен от G10 е с лека насечка за да предотвратява изплъзване, а задната част от неръждаема стомана прави цялата структура на дръжката по-стабилна. Освен, че ножът е лек и удобен за хващане, той има и лагер за плавно и лесно отваряне на острието. 

Характеристики:

  • Стомана: 8Cr13MoV, крио обработка, 57-59 HRC
  • Финиш на острието: Stonewash
  • Дръжка: G10 отпред, Неръждаема стомана 420 отзад
  • Обща дължина отворен: 219 мм
  • Дължина на острието: 92 мм
  • Тегло: 120 гр.
  • 8Cr13MoV е китайска неръждаема стомана с високо въглеродно съдържание, която се използва за производство на ножове. В допълнение на добрата износоустойчивост и устойчивост на ръжда, съдържанието на Молбден спомага нейната  твърдост. Всички остриета от 8Cr13MoV, произвеждани от RUIKE са криогенно обработени за достигане на идеалната за стоманата твърдост 57~59 HRC.


Лагерни шайби

Вградените в шайбите лагерни сфери са направени от специална високо карбонова хромна стомана и са прецизно изработени. Те са с висока твърдост и износоустойчивост, за да подпомагат плавното отваряне на острието дълго време.


RUIKE е висококачествена марка ножове, която принадлежи на производителя на фенерите Феникс (Fenix) - една от най-старите и престижни марки фенери. Също както при изработката на фенерите, е наблегнато на използването на висококачествени материали за остриетата и дръжката, особено внимание към напасването и детайла, както и въвеждането на множество допълнителни полезни функции за различните модели. Огромно предимство е премисленият и изчистен дизайн с фокус върху функционалността, за да станат ножовете Ruike верен и надежден помощник в ежедневието, като същевременно носят радост от качествената изработка.  




Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
ВНИМАНИЕ! Възможно е цветовете на продуктите в снимките да се различават от реалните!
Здравейте,
изберете как да се свържете с нас. Ще отговорим максимално бързо.