Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Транспортни колички

Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези две транспортни колички са идеални за промишлени и търговски приложения, складови помещения и др. Чрез тях лесно ще пренасяте големи и тежки обекти, тъй като количките имат товароносимост от по 450 кг. всяка (900 кг. общо за двете).Двете транспортни колички имат перфектен баланс върху четирите въртящи се колела. Всяка количка е с по 4 въртящи се колела за по-голяма маневреност. Цвят: ЧервенМаксимална товароносимост: 450 кг. всяка (900 кг. двете заедно)Размери: 605 х 385 х 120 мм.Нетно тегло..
239.00лв.
Без данък:239.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Отличаваща се със здрава и стабилна конструкция, тази градинска количка с кош е идеална за редица дейности, свързани с градинарството. С капацитет за съхранение 75 л, тази количка с кош улеснява преместването и разтоварването на материали със своите издръжливи пневматични колела, многофункционална дръжка за дърпане и удобен механизъм за прикачане. Изработена от високоякостен полиестер със стоманена рамка и зелен финиш, тази градинска количка не се нуждае от поддръжка, лесно се почиства и е устой..
340.20лв.
Без данък:340.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тези непробиваеми резервни колела за транспортна количка са идеални за тежък режим на работа при преместване на товари с транспортни колички, товарни колички, колички за багаж, платформени колички, ръчни колички и др., дори и по груба настилка. Пневматичните гуми са изработени от здрава, устойчива на износване гума и имат специален дизайн на грайферите, който осигурява допълнително сцепление при по-високи скорости. Джантите са произведени от здрав метал. Колелата са с универсален размер и могат ..
80.50лв.
Без данък:80.50лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази универсална, безопасна и лесноуправляема платформена количка е напълно подходяща за транспортиране на тежки предмети в кухни, хотели или складове. Изработена от неръждаема стомана, платформената количка е много издръжлива и устойчива на износване, с максимална товароносимост от 200 кг. В допълнение, тя може лесно да се сгъва с помощта на крачноуправляем механизъм, за да спести място, когато не се използва. Платформената количка е оборудвана с 2 въртящи се колелца и 2 фиксирани колелца, коит..
340.20лв.
Без данък:340.20лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази 6-колесна ръчна количка обикновено се използва от фирми, които извършват много доставки и местене между складовете, като тези на мебелни магазини, хранителни магазини, магазини за пакетирани стоки и др. Тя е със звездовидни колела за транспортиране на тежки товари нагоре и надолу по стълбите. Тази платформена количка се отличава с лека, но здрава алуминиева конструкция, която може да побере общо до 150 кг. Плавно въртящите се колела предлагат движение без съпротивление. Долната плоча осигур..
289.60лв.
Без данък:289.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Транспортирайте лесно товари за градината, за ремонтни дейности в дома и други с тази товарна количка! Тя е идеалният помощник за транспортиране на листа, резници, градински отпадъци, слама, сено или трупи. Градинската количка с вместимост 78 литра е изработена от метал и пластмаса, която е много здрава и издръжлива. Гумените колела и меката дръжка спомагат за лесното управление на тази количка и за лесното пренасяне. Освен това тя е с максимална товароносимост 100 кг. Моля, обърнете внимание, ч..
251.70лв.
Без данък:251.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Тази сгъваема транспортна количка е идеалното оборудване за пренасяне на багаж или други неща. Тази сгъваема ръчна количка е изработена от алуминий, който е устойчив на ръжда, лек и може да носи до 150 кг. Можете да я използвате като градинска количка, ръчна количка и др. Височината на дръжката може да се регулира от 40 см до 95 см, което я прави много удобна и практична. При това тя се отличава със сгъваем дизайн и е лесна за съхранение, когато не се използва. Количката за товари има 4 въртящи ..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
С нашата сгъваема транспортна количка за стълби можете да намалите физическия труд и да пренасяте багажа си с лекота! Нашата преносима катереща се количка съчетава шаси с три колела и сгъваема ръчна количка, което я прави стабилна и лесна за придвижване. Количката за изкачване по стълби е изработена от алуминий, който е устойчив на ръжда, лек и може да поеме тежест до 70 кг. Тя се предлага с по три колела от всяка страна. Винаги две от колелата са в контакт със земята за подобряване на баланса и..
213.70лв.
Без данък:213.70лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Нашата сгъваема телескопична ръчна количка е чудесен помощник при преместване! Този издръжлива, но лека ръчна платформена количка е с товароносимост 200 кг. Благодарение на здравата стоманена рамка и неплъзгащите се пневматични гуми, можете лесно и безопасно да транспортирате тежки товари. Можете да я използвате у дома за пренасяне на покупки или в офиса за преместване на архиви, растения и кутии. Тя спестява време и енергия, като ви позволява да пренасяте по няколко неща наведнъж. Освен това те..
203.40лв.
Без данък:203.40лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)