Menu
Your Cart

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Инструмент за управление на лични данни

Тази страница ви предоставя инструментите за управление на личните ви данни, които се съхраняват в нашия магазин
След като направите заявка, ще ви бъде изпратен имейл с връзка за упълномощаване на заявката

Получаване на лични данни

Ще ви изпратим копие от всички ваши лични данни, които притежаваме. Също така, данните ще бъдат в общ формат за четене на машината, така че можете да го използвате, за да го предавате на друг събирач на данни по ваш избор

Редактиране / Поправяне на данни

За да редактирате личните си данни, трябва да влезете в профила си

Изтриване на данни

Вашите лични данни, включително сметка и цялата свързана информация (бонуси, точки за награди, история на поръчките и т.н.) ще бъдат напълно премахнати от нашия магазин. Ако данните все още са необходими, за да обработим вашата поръчка или да изпълним задълженията си към вас по договора между нас (връщане на продукт, възстановяване на пари и т.н.), няма да можем да удовлетворим такава заявка.

Ограничете обработката на данни

Ограничаването на обработката на данни е алтернатива на изтриването на данни: ние ще продължим да съхраняваме данните ви, но няма да ги обработваме, докато не премахнете ограничението. Няма да имате достъп до профила си, докато ограничението не бъде отменено. Ако данните все още са необходими, за да обработим вашата поръчка или да изпълним задълженията си към вас по договора между нас (връщане на продукт, възстановяване на пари и т.н.), няма да можем да удовлетворим такава заявка.

Отказ от ограничаване на обработката на данни

Ограничаването на обработката на личните ви данни ще бъде премахнато и ние можем да ги обработим

Оттегли съгласие

Оттеглянето на съгласие за обработка на личните ви данни, събрани въз основа на съгласието (например за целите на директен маркетинг), означава, че ще спрем обработването на тези данни за цели, предоставени от съгласието, и ако нямаме законови задължения към вас, като обработка на поръчките , всички ваши лични данни ще бъдат премахнати от нашия магазин (Вашата сметка и цялата свързана информация: бонуси, точки на награда, история на поръчките и т.н.)
Email address will be used to identify your personal data in our store and to send an authorization code to