Menu
Your Cart

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Фенер Convoy M1

Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
2-3 Days
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
Фенер Convoy M1
на 6 вноски по 9.75 лв.
  • Модел Convoy M1
  • Наличност: на склад
  • Доставка: до 3 работни дни
 
55.00лв.
Без данък: 55.00лв.

Convoy M1 - компактен многофункционален фенер

Convoy M1 е компактен многофункционален фенер с добро съотношение между далекобойност и разпръскване. Размерът му го прави достатъчно малък за да се побере в джоб на яке или панталон, като в същото време може да освети на средни разстояния поради използвания емитер. Лъчът е концентриран в точка с голям интензитет, но в същото време осветява добре и в краката. Този профил на светлината и размер го правят особено подходящ за лов, охранителна и полицейска дейност, като фенерът остава компактен. Фенерът е изключително надежден, използва проста конструкция и стандартни части с високо качество, като всичко по него може да  бъде ремонтирано или подменено според желанието на потребителя. Фенерът е подходящ за закачане на пушка и издържа отката на стандартните калибри.
Фенерите, предлагани от Дулотек, използват последно поколение драйвер, който може да бъде настроен според желанието на потребителя в много широки граници, при това за по-малко от минута, използвайки само копчето.

Технически характеристики

Емитери:
    • Luminus SST-20, Температура 1A - 6000-6500К Студено бяла светлина
    • Luminus SST-20, Температура 3A - 5000-5200К Неутрална светлина
Мощност: 900Lm,
Далекобойност:  400 m
Гладък рефлектор с антирефлексно покритие
Защити: Водоустойчивост IPX-8, Удароустойчивост - падане от 1.5м
Индикатор за напрежение на батерията под 3V
Избор от 12 режима + включване/изключване на паметта
Размер: 134 х 36 (глава) х 24.9 мм тяло, тегло 145 г
Работи с една батерия 18650, не е включена в комплекта
Комплектът включва фенер и каишка.

Защити – фенерът има защити за безопасност

А) Защита от обратно поставяне на батерията – фенерът предпазва себе си и батерията, като просто не светва
Б) Защита от преразреждане на батерията – фенерът започва да примигва когато напрежението на батерията спадне. В този момент не можете да включите високия режим, но можете да продължите да го ползвате на ниските режими. Ако не презаредите батерията, в определен момент изключва за да я предпази.
В) Защита от вода – фенерът може да се използва в дъжд, както и да бъде потапян до 2 м под вода до 30 минути. За да поддържате водоустойчивостта, моля смазвайте веднъж на 3 месеца гумените пръстени в двата края на тялото със смазка за фенери.
Управление на Convoy М1
Всички функции се управляват от ключа на опашката на фенера. Той има две степени на работа – пълно натискане (ключът изщраква) и полу-натискане – ключът не изщраква.
    1. От изключено – пълно натискане и фенерът се включва:
А) При включена памет – от последния изключен режим
Б) При изключена памет – от първия режим в групата
    2. От включено:
А) Полу-натискане – сменя режимите в избраната група. Ако е под 0.5 секунди режимите се сменят във възходящ ред (нисък-среден-висок-нисък-среден, висок….), над 0.5 секунди – в низходящ ред
Б) Пълно натискане – изключва фенера
    3. Програмиране – фенерът има 12 групи от режими, като по подразбиране идва настроен на първа група. Веднъж избрана, групата се запаметява, независимо от смяна на батерия. За да я промените, трябва да изберете друга група. Потребителят също може да избира дали фенерът да запомня как е изключен и да започва от този режим или да започва винаги от първия режим на избраната група.
А) Влизане в режим програмиране: Включете фенера и сменете бързо режимите 10-15 пъти – фенерът спира да свети за около 2 секунди, за да покаже, че е влязъл в режим програмиране (не изключвайте фенерът на този етап). След паузата премигва веднъж бавно, после бързо, после два пъти бавно, после пак бързо. За да смените  групата от режими, трябва да го изключите с пълно натискане по време на бързото премигване между еднократното и двукратното бавно премигване. За да включите или изключите паметта, трябва да го изключите по време на бързото премигване след двукратното бавно примигване:
Б) Избиране на група: след като е бил изключен, включете отново фенера. Той започва да примигва за да ви даде избор на група: Веднъж, пауза, два пъти, пауза, три пъти, пауза…..12 пъти, пауза. За да изберете група изключете по време на паузата след като е примигнал номера на групата, т.е. ако искате група три, изключете на паузата след три примигвания. Групите са описани като силата на светене е процент от най-силното възможно, като режимите са разделени равномерно, както ги вижда човешкото око, т.е. 100% е най-силния режим, 0.1% - най-слабия (за слабо осветяване на палатка или проверка на спящо дете). Мигане 1 е бързо заслепяващо тактическо мигане на максимална мощност, Мигане 2 е подходящо за велосипедисти, СОС примигва SOS сигнала, а проверката на батерията примигва колко волта са останали в батерията:

Група 1: 0.1%, 1%, 10%, 35%, 100%, Мигане 1, Мигане 2, проверка на батерията
Група 2: 0.1%, 1%, 10%, 35%, 100%
Група 3: 100%, 35%, 10%, 1%, 0.1%
Група 4: 1%, 20%, 100%, Мигане 1, Мигане 2, проверка на батерията, СОС
Група 5: 1%, 20%, 100%
Група 6: 100%, 20%, 1% -> подходяща за ловен фенер при изключена памет
Група 7: 0.1%, 1%, 10%, 50%, Мигане 1, Мигане 2, проверка на батерията, СОС
Група 8: 0.1%, 1%, 10%, 50% - подходяща за деца или възрастни хора
Група 9: 50%, 10%, 1%, 0.1%
Група 10: 1%, 10%, 35%, 100%
Група 11: 100%, 20%, Мигане 1 – подходяща за полицаи и охранители
Група 12: 100% - подходяща за ловен фенер

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър