Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Металотърсачи

Производител: Haba Netherlands Модел:
Този малък металдетектор може да се използва за откриване на метали като желязо, сребро, мед и др. на плажа, в градината, в пода или в плитки води. Металотърсачът може да открива предмети с размер до 10 см и по-големи предмети на дълбочина до 120 см. Търсещата сонда е водоустойчива, така че можете да откривате предмети в плитки води. Когато бъде открит метален предмет, на LCD екрана ще се появи стрелка и детекторът ще генерира звукови сигнали. Благодарение на леката конструкция можете да търсите..
107.80лв.
Без данък:107.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този универсален металдетектор с лопата може да се използва за откриване на метали като желязо, сребро, мед и др. на плажа, в градината, в пода или в плитки води. Металотърсачът е подходящ за всички видове метали и има функция DISC (дискриминация), която изключва отпадъци. Детекторът може да открива предмети с размер на монета до 18 см дълбочина и по-големи обекти на дълбочина до 300 см. Търсещата сонда е водоустойчива, така че можете дори да откривате предмети в плитки води. Когато се установи ..
189.80лв.
Без данък:189.80лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този модерен металотърсач може да се използва за локализиране на метал от железни реликви, монети и битови предмети до благородни метали като сребро и злато. Той може да се използва широко на места като на плажа, в градината, на пода, в плитки води и дори на тавана. Оборудван с водоустойчива сонда за търсене, металдетекторът има регулируема дължина до 115 см, което позволява металотърсачът да се адаптира идеално към различни области на приложение. Той може да открие предмети с размери на монети ..
264.30лв.
Без данък:264.30лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този металдетектор е предназначен за потребители, които търсят мощен и функционален металотърсач с висока чувствителност. Той може да открие метали като желязо, сребро, мед и др. Функцията за локализиране позволява на потребителите да откриват метала в различни типове почва с голяма точност. Той може да открие предмети с размери на монети до 18 см дълбочина, а по-големи обекти до 300 см дълбочина. Търсещата сонда е водоустойчива, така че можете да откривате обекти дори и в плитки води. Можете да..
289.60лв.
Без данък:289.60лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този металдетектор е предназначен за потребители, които търсят мощен и функционален металотърсач с висока чувствителност. Той може да открие метали като желязо, сребро, мед и др. Функцията за локализиране позволява на потребителите да откриват метала в различни типове почва с голяма точност. Той може да открие предмети с размери на монети до 18 см дълбочина, а по-големи обекти до 300 см дълбочина. Търсещата сонда е водоустойчива, така че можете да откривате обекти дори и в плитки води. Той също ..
217.00лв.
Без данък:217.00лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този универсален металдетектор с лопата може да се използва за откриване на метали като желязо, сребро, мед и др. на плажа, в градината, в пода или в плитки води. Металотърсачът е подходящ за всички видове метали и има функция DISC (дискриминация), която изключва отпадъци. Детекторът може да открива предмети с размер на монета до 12 см дълбочина и по-големи обекти на дълбочина до 160 см. Търсещата сонда е водоустойчива, така че можете дори да откривате предмети в плитки води. Когато се установи ..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този универсален металдетектор може да се използва за откриване на метали като желязо, сребро, мед и др. на плажа, в градината, в пода или в плитки води. Металотърсачът е подходящ за всички видове метали и има функция DISC (дискриминация), която изключва отпадъци. Детекторът може да открива предмети с размер на монета до 12 см дълбочина и по-големи обекти на дълбочина до 160 см. Търсещата сонда е водоустойчива, така че можете дори да откривате предмети в плитки води. Когато се установи метален п..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Производител: Haba Netherlands Модел:
Този универсален металотърсач може да се използва за локализиране на метални предмети на плажа, в градината, на пода, в плитки води и дори на тавана. Оборудван с водоустойчива сонда за търсене, металдетекторът има регулируема дължина до 1 м, което позволява металотърсачът да се адаптира идеално към различни области на приложение. Той може да открие предмети с размери на монети на дълбочина до 12 см и по-големи обекти до 60 см дълбочина. Инсталираният високоговорител ви осигурява бързо акустично ..
135.10лв.
Без данък:135.10лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)