Menu
Количка

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Ароматерапия и аромати за автомобил

Производител: Ancient Wisdom Модел:
Бленд ароматерапия за автомобил - Без напрежение - 10 млКараме ежедневно до работа, училище, на почивка, понякога попадаме и в задръствания. С това ежедневно шофиране понякога се ядосваме, понякога имам нужда от допълнителна енергия на дълъг път или просто се отегчаваме в автомобила.Няколко капки етерично масло може да са всичко, от което се нуждаете за да превърнете вашата кола в спокоен оазис и времето зад волана да е приятно преживяване.Може би сте свързвали маслата за ароматерапия с комфорта..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Производител: Ancient Wisdom Модел:
Бленд ароматерапия за автомобил - Дълго шофиране - 10 млКараме ежедневно до работа, училище, на почивка, понякога попадаме и в задръствания. С това ежедневно шофиране понякога се ядосваме, понякога имам нужда от допълнителна енергия на дълъг път или просто се отегчаваме в автомобила.Няколко капки етерично масло може да са всичко, от което се нуждаете за да превърнете вашата кола в спокоен оазис и времето зад волана да е приятно преживяване.Може би сте свързвали маслата за ароматерапия с комфорта..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Производител: Ancient Wisdom Модел:
Бленд ароматерапия за автомобил - Задръстване - 10 млКараме ежедневно до работа, училище, на почивка, понякога попадаме и в задръствания. С това ежедневно шофиране понякога се ядосваме, понякога имам нужда от допълнителна енергия на дълъг път или просто се отегчаваме в автомобила.Няколко капки етерично масло може да са всичко, от което се нуждаете за да превърнете вашата кола в спокоен оазис и времето зад волана да е приятно преживяване.Може би сте свързвали маслата за ароматерапия с комфорта на..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Производител: Ancient Wisdom Модел:
Бленд ароматерапия за автомобил - Семейно пътуване - 10 млКараме ежедневно до работа, училище, на почивка, понякога попадаме и в задръствания. С това ежедневно шофиране понякога се ядосваме, понякога имам нужда от допълнителна енергия на дълъг път или просто се отегчаваме в автомобила.Няколко капки етерично масло може да са всичко, от което се нуждаете за да превърнете вашата кола в спокоен оазис и времето зад волана да е приятно преживяване.Може би сте свързвали маслата за ароматерапия с комфор..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Производител: Ancient Wisdom Модел:
Бленд ароматерапия за автомобил - Фокус върху шофирането - 10 млКараме ежедневно до работа, училище, на почивка, понякога попадаме и в задръствания. С това ежедневно шофиране понякога се ядосваме, понякога имам нужда от допълнителна енергия на дълъг път или просто се отегчаваме в автомобила.Няколко капки етерично масло може да са всичко, от което се нуждаете за да превърнете вашата кола в спокоен оазис и времето зад волана да е приятно преживяване.Може би сте свързвали маслата за ароматерапия с ..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Производител: Ancient Wisdom Модел:
Комплект дифузер за автомобилПодобрете времете прекарано зад волана с този дифузер за аромати и етерични масла. Можете да изберете Вашите любими етерични масла и да изпитате бладотворното действие на ароматерапията докато шофирате.  Предлагаме също и специални Ароматерапия блендове, които ще помогнат при различни нужди по време на шофиране. Можете също да изберете някои от нашите над 50 вида ароматни масла и да се насладите на невероятни аромати.Този дизайнерски дифузер има тампон, върхи ко..
35.04лв.
Без данък:35.04лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)