Menu
Your Cart

За да функционира правилно, сайтът използва бисквитки!

Блог RSS Feed

11 Oct 3D разходка в магазин
0 609
Разгледайте магазин "Сорбе" - сувенири и подаръци подходящи за всякакви поводи. Посетете ни на адрес София, ул. Пиротска 27 и изберете подходящ подарък за своите близки, роднини или приятели...
25 Jul Ръчно изработени икони
0 651
Икони изработени в духа на православната иконопис, отличаващи се със своята ярка неповторимост и оригиналност. Създател, идеолог и ръководител на тази съвсем нова школа в иконописта, е художника Живко Костадинов. Заедно с грижливо подбран колектив от художници, той изработва своите икони ръчно, ползвайки като материали дърво, кожа, стъкло, зла..
05 Jul Какво да имаме предвид при избора на кафе автомат
Филипов Ясен 0 968
В началото на демокрацията бях вече достатъчно голям да консумирам кафе в големи количества и тогава започна моята привързаност към тази чудна напитка. Тогава все още автоматите не бяха масово налични, затова си бях купил една машинка с ръчка, която правеше много добро еспресо, но също и много мръсотия. Отделно и мляното кафе се съхранява трудно, к..
25 Jun Адиабатно охлаждане
Кирилов Христо 0 465
В основата си адиабатното охлаждане използва ефекта от изпаряването на вода – също както вградените в тялото ни естествени механизми за справяне с жегата - при изпарението на потта ние се охлаждаме. Адиабатните охладители са много прости и надеждни устройства – представляват вентилатор, който издухва горещия летен въздух през навлажнен филтър. Горе..
29 Apr Кои тенджери са по-добри - емайлирани или от неръждаема стомана?
0 287
Материалите се различават по характеристики и физични свойства. Те влияят върху скоростта на готвене и вкуса на храната. Домакините внимателно подбират кухненските аксесоари, защото от това зависи приготвянето на ястия за семейството. Производителите доставят на пазара много видове съдове, но не всички са достатъчно добри за приготвяне на вашето яс..
22 Mar НЕОСТАРЯВАЩИЯТ ВИНТИДЖ  СТИЛ
0 388
За него можем да кажем, че е романтичен, минималистичен и едновременно с това претрупан с орнаментика и цветове и нищо няма да бъде достатъчно, защото винтидж стила е античен и модерен, а това го прави неостаряващ и вечен.Винтидж обстановката ни пренася в друг свят, някъде далеч в миналото, но нищо повече от нея не ни зарежда с онзи оптимизъм и над..
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)